Buna ziua,
Am si eu o intrebare referitoare la executarea silita si sper ca cineva cu competente in domeniu sa-mi poata raspunde.
Problema mea este urmatoarea:
In urma cu cativa ani am luat un credit de nevoi personale. Pentru ca nu l- am achitat integral un executor judecatoresc a inceput procedura de executare, pana acum aproximativ un an, cand a dispus INCETAREA executarii silite pe motiv ca nu a gasit bunuri, conturi etc.
Toate bune pana in urma cu cateva zile cand am semnat un contract de munca cu timp partial, si un alt executor a inceput executarea aceluiasi contract.
Intrebarile sunt: poate acest executor sa deschida un dosar ce a fost declarat incetat de alt executor, exista cai de atac a executarii silite?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Este hazardat sa ne exprimam opinia fara analiza temeinica adocumentelor din dosarul de executare silita
Teoretic,creditorul daca staruie in interes si in termen legal desfasoara acte si actiuni la executorul judecatoresc -daca dv deveniti solvabil puteti fi executat silit pentru debitul neachitat
Cum in speta dv creditor este bana sigur aceasta a staruit in interesul de recuperare debit in evidenta
Contactati persoana specializata care sa analizeze documentele din dosarul de executare silita si sa concluzioneze asupra demersurilor de parcurs