avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, vă rog să-mi răspundeți cum se ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, vă rog să-mi răspundeți cum se calculează indemnizatia ...

Bună ziua,
vă rog să-mi răspundeți cum se calculează indemnizatia pentru crestere copil?
se iau in calcul bonusurile?
se iua in calcul bonurile de masa?
se iau in calcul salariile obținute din contracte cu timp partial in cazul în care am un contract full time si unul part time?

mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Roxanna 94 , utilizator 08:22, 15 Februarie 2023
Răspunsurile la întrebările dvs sunt afirmativ
mulțunesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am mai multe locuri de munca primesc indemnizatie de 85% din toate veniturile salariale? FELICSMED FELICSMED Buna ziua, Eu sunt un tanar foarte activ, am doua locuri de munca full time. Intrebarea mea este: - in cazul in care iau eu concediu paternal voi primi 85% ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! dacă obțin venituri dintr-un contract de muncă ... Manuela123456abc Manuela123456abc Bună ziua ! Dacă obțin venituri dintr-un contract de muncă full time de peste 12 luni și unul part-time de mai puțin de 12 luni, se iau în calcul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil hera2001 hera2001 Daca pe langa serviciul pe care il am, mai am o colaborare part-time in ultimele 4 luni de sarcina , banii de pe acea colaborare se iau in considerare la ... (vezi toată discuția)