avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Unde se incadreaza o persoana ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Unde se incadreaza o persoana ,imputernicita pe cont, ...

Buna ziua,
Unde se incadreaza o persoana ,imputernicita pe cont, care scoate tot numerarul din cont dupa decesul titularului de cont? Numerarul aflat in cont nu face parte din masa succesorala? Mentionez ca imputernicitul nu are drept de mostenitor. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Popval , utilizator 12:18, 15 Februarie 2023
la abuz de incredere/furt
Multumesc. Din pct de vedere juridic, care este articolul de lege de care sa ma folosesc in situatia data ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depozit la o banca, mostenire olga2011 olga2011 un prieten de-al meu are citeva depozite in lei la o banca., ar dori ca dupa decesul lui aceste sume de bani sa nu faca obiectul succesiunii sa-i lase ... (vezi toată discuția)
Imputernicitii avea dreptul sa retraga banii de contul tatalui meu decedat? cioatamircea cioatamircea Tatal meu a avut cont .La suma depusa a avut cum este normal imputernicit.Dupa decesul tatalui meu imputernicitii mai aveau dreptul sa scoata bani? Editat ... (vezi toată discuția)
Succesiune - conturi bancare miara miara Daca o persoana are bani depusi in banca ( cu un imputernicit care poate scoate banii), dupa decesul sau acei bani revin imputernicitului sau se impart la toti ... (vezi toată discuția)