avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Eu sunt la cursurile de voluntariat pentru SMURD, mi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Eu sunt la cursurile de voluntariat pentru SMURD, mi s-a oferit ...

Eu sunt la cursurile de voluntariat pentru SMURD, mi s-a oferit cadou o sapca alba cu inscripția POMPIERII pe față spate și steagul României pe partea stângă, nu are niciun simbol al pompierilor militari, o pot purta în public?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:03, 14 Februarie 2023
Da, o puteti purta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doftorit de pompierii de la smur pamfila pamfila Am dubla cetatenie si am venit in vizita la rude in Romania pentru a-i ajuta sa-si repare un grajd la tara. In timp ce lucram cu un flex m-am taiat zdravan ... (vezi toată discuția)
Salutare, sunt la început de drum în domeniul airsoft, și ... AnubisParoh AnubisParoh Salutare, sunt la început de drum în domeniul airsoft, și am și eu o întrebare dacă ma poate clarifica cineva din domeniu pentru ca nu găsesc nicăieri ... (vezi toată discuția)
Svsu În alertà -condiþii de profesioniºti la încadrare,ultimii la renumerare pompierii iernut pompierii iernut În toată lumea civilizată au fost create servicii pentru situaţii de urgenţă care să execute intervenţii rapide şi eficiente pentru salvarea ... (vezi toată discuția)