avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... salut,se poate sa primesc stimulent de insertie si sa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

salut,se poate sa primesc stimulent de insertie si sa continui serviciul ...

salut,se poate sa primesc insertia prenatala si sa continui serviciul cu noile legi din decembrie 2022?, sotia nu indeplineste conditiile.

Alte discuții în legătură

Prenatal Soaretiberiu Soaretiberiu Salut am nevoie de răspuns : daca intru in prenatal eu ca tata ptr ca soția na lucrat si ea va sta acasă automat cu bebele ,eu pot sa merg la servici si ce ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! va rog frumos cer și eu informație. am un copil ... nimenea nimenea Bună ziua! Va rog frumos cer și eu informație. Am un copil care va împlini 1an si 6 luni pe 21 sept 2021. Am beneficiat de la data de 1 martie 2020 de ... (vezi toată discuția)
Durata concediului de crestere copil Agota2016 Agota2016 Buna ziua! Eu am nascut la 10 septembrie 2014. Am ales 2 ani, astfel dupa vechea lege ar trebui sa intorc la servici la 10 august pentreu ca si tata este ... (vezi toată discuția)