avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prenatal

Salut am nevoie de răspuns : daca intru in prenatal eu ca tata ptr ca soția na lucrat si ea va sta acasă automat cu bebele ,eu pot sa merg la servici si ce bani as lua din prenatal
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:49, 4 Septembrie 2017
In concediu de maternitate - pre si/sau postantal - nu pot intra decat mamele.

Tatii pot intra incepand cu data nașterii copilului, dacă cererea este depusă în termen de 60 de zile lucrătoare de la acea dată, în cazul in care mama nu îndeplineste condițiile, conform legii, pentru acordarea concediului de maternitate și a indemnizației aferente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate si ccc florentinos florentinos sotia mea are 8 luni de cand e angajata si nu poate intra in concediu maternal.eu in scimb lucrez de ceva ani la o firma si as vrea sa stiu cum pot intra eu in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului acordata tatalui AndreiDI AndreiDI Daca mama nu are contract de munca, nu este nici in somaj, somajul ei incetand in martie 2012 si de la acea data nu mai realizeaza venituri, se mai poate cere ... (vezi toată discuția)
Concediu paternal pana la 2 ani BobosM82 BobosM82 Buna ziua.In ce conditii as putea intra in concediu paternal pt 2 ani,atata timp cat mama a lucrat in cei doi ani,dar ar fii gata sa isi dea demisia de la ... (vezi toată discuția)