avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună dimineața tuturor ! Astăzi începe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună dimineața tuturor ! Astăzi începe reabilitarea termică ...

Bună dimineața tuturor ! Astăzi începe reabilitarea termică , a blocului în care locuiesc , și unde sunt președintele asociației de proprietari. Problema este că reprezentantul primăriei, refuză să-mi pună la dispoziție vreun act , Cum ar fi proiectul , caietul de sarcini , contractul de lucru....etc. . Nu știu ce este de făcut . Am dreptul de al solicita ? Cui ? Dacă da , în ce bază ? Mulțumesc anticipat , să aveți o zi frumoasă .
Cel mai recent răspuns: ausfahrt , utilizator 13:17, 14 Februarie 2023
Legal nu aveti nicio baza. Prin contractul de mandat semnat cu primaria rolul Dvs se rezuma acum doar la semnarea actelor . De restul se ocupa primaria.
Se vede treaba ,ca nu prea ati citit ce ati semnat .:))
Documentele pe care le doriti le puteti analiza la serviciul urbanism din primaria teritoriala care detine intreg dosarul cu documentele in baza carora a fost emisa autorizatia de construire,certificat de urbanism

ynocentta a scris:
Documentele pe care le doriti le puteti analiza la serviciul urbanism din primaria teritoriala care detine intreg dosarul cu documentele in baza carora a fost emisa autorizatia de construire,certificat de urbanism

Serios ? In ce calitate ? Beneficiarul autorizatie de construire este primaria .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica Zabriela Zabriela Buna ziua, blocul in care locuiesc este in reabilitate termica, eu locuiesc la parter si am construit un balcon care este in curs de autorizare (am urbanism, ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea termica a apartamentului armand67 armand67 Locuiesc intr-un bloc de 10 etaje, la etajul 1. Doresc sa reabilitez termic [b]doar apartamentul proprietate personala[/b], nu si toate nivelurile cladirii in ... (vezi toată discuția)
Carte tehnica a constructiei sabina.necula sabina.necula Am cumparat o casa (Duplex). dezvoltatorul a refuzat sa-mi dea cartea tehnica a constructiei. Cum o pot obtine totusi? Cui trebuie sa ma adresez (avocat, ... (vezi toată discuția)