avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... INSTANTA COMPETENTA CONTESTATIE DECIZIE FGA?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

INSTANTA COMPETENTA CONTESTATIE DECIZIE FGA?

INSTANTA COMPETENTA CONTESTATIE DECIZIE FGA?
În caz de respingere a sumelor pretinse, se va emite o decizie de respingere împotriva căreia se poate formula contestație în termen de 30 zile de la comunicarea acesteia, sub sancțiunea decăderii, la instanțele civile de la sediul Fondului
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere irinastnciu irinastnciu Care sunt pasii care trebuiesc urmati in cazul in care s-a formulta o plangere impotriva unei decizii CNSC? Ce se va intampla cu desfasurarea procedurii? ... (vezi toată discuția)
Decizie impunere larisarazvan larisarazvan Buna ziua Am primit o Decizie de impunere privind plata unor sume de bani de la Autoritatea vamala pe care am contestat-o conform art.205 cod Fiscal. La ... (vezi toată discuția)
Registru de incasari si plati valentinaadriana valentinaadriana am avut control de fond si a gasit in registru o incasare trecuta la plati. am platit regularizari si amenda. verificand registrul dupa ce mi l-a dat am ... (vezi toată discuția)