avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Am estimat un venit mai mare decat cel realizat.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Am estimat un venit mai mare decat cel realizat.

Daca prin declaratia unica am estimat un venit mai mare decat cel realizat cum se recupereaza diferenta platita in plus.
Ultima modificare: Marți, 14 Februarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:07, 14 Februarie 2023
Dacă nu aveți de plata impozite pentru 2023, mergeți la ei la ghișeu și completati o cerere tip prin care solicitați returnarea sumei platite în plus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii si plati pentru pfa traducator roxana_c_09 roxana_c_09 Buna ziua, Am cateva nelamuriri in legatura cu un PFA in sistem real (domeniu: traduceri). Initial, cand am deschis acest PFA, am completat formularul cu ... (vezi toată discuția)
Declarare venit/pierdere fond de investitii in d212 cv_560206 cv_560206 Sunt II la norma de venit si asa am declarat in D212 pt 2022; am si platit inca din martie anul trecut impozitul (fiind pensionar cu norma redusa nu a fost ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica pe 2023 Alo2016 Alo2016 In Declaratia Unica pe 2023, daca venitul efectiv realizat in 2022 este practic acelasi cu cel estimat prin Declaratia Unica depusa pe 2022, pot sa nu mai ... (vezi toată discuția)