avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Formulare acord notarial pt consolidare si punere in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Formulare acord notarial pt consolidare si punere in siguranta a imobilului

Buna seara !

In urma cu 2 ani am fost evacuati din bloc si relocati temporar, cu chirie, deoarece s-a prabusit un perete de la parter. Acum, AFI ne solicita acordul dat la notar pt a pune imobilul in siguranta si a-l consolida. Imi este teama de costurile absurde despre care am tot citit ca institutiile statului le imputa proprietarilor si nu stiu cum sa formulez astfel incat AFI sa ne ceara parerea asupra cheltuielilor necesare acestor actiuni atat de importante. Va rog, daca puteti, sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc frumos !
Ultima modificare: Marți, 14 Februarie 2023
Aelissa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Aelissa , utilizator 13:53, 18 Februarie 2023
Multumesc pt raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, locuiesc intr un bloc construit in 2012 la demisol ... Florentina96 Florentina96 Buna ziua,locuiesc intr un bloc construit in 2012 la demisol si vecinul meu cu care am perete comun are o balta sub sapa. Instalatorii care au venit ne au spus ... (vezi toată discuția)
Despre asociația de proprietari oana_miew oana_miew Buna ziua, Iată ce se intampla : trăiesc într-un bloc de 6 apartamente unde exista permanent conflict de interese intre vecini. Acum vor sa constituie o ... (vezi toată discuția)
Imobil pe cale de prabusire in calea mosilor nr. 65 a zinca iulian zinca iulian Buna ziua ! In urma cutremurului din anul 1977 , imobilul din Calea Mosilor nr.65 A , sa prabusit in proportie de 70 % , mentionez ca imobilul este situat ... (vezi toată discuția)