avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ati vazut si D112 de ianuarie?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ati vazut si D112 de ianuarie?

Ati vazut si D112 de ianuarie?
Si daca azi, 14.02.2023 nu e cum sa raportam? De mana?
Ultima modificare: Marți, 14 Februarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 17:09, 15 Februarie 2023
Bună ziua,

Noul model a fost oficializat vineri, iar azi a părut și versiunea electronică. Aveți detalii aici:
www.avocatnet.ro/articol_635...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere on-line a d112 Mateiani Mateiani Buna ziua , as dori sa stiu daca transmiterea D 112 pentru luna iulie , se face doar modificand luna la cea din iunie , alte schimbari nefiind, ramane ... (vezi toată discuția)
Bună ziua recent, prin legea nr. 283/2022 - s-a modificat codul ... oanaportar oanaportar Bună ziua Recent, prin Legea nr. 283/2022 - s-a modificat Codul muncii. Una din modificări - este un nou model de Contract de muncă. Vă rugăm frumos ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am depus actele solicitate de ajfp vrancea de restituire ... daniel cucu daniel cucu Buna ziua ! Am deous actele solicitate de AJFP Vrancea de restituire taxa auto poluare mediu in dec.2022. Mi s a raspuns sa astept Normele metodologice de ... (vezi toată discuția)