avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doresc sa infiintez o societate de paza si protectie.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doresc sa infiintez o societate de paza si protectie.

Buna ziua!

Doresc sa infiintez o societate de paza si protectie, iar neclaritatea pe care o am este relationata de conditiile obtinerii licentei de la IGPR.

La depunerea documentatiei pentru obtinerea licentei, este mandatoriu sa declar un sediu administrativ pentru coordonarea operativa a personalului angajat.

"8) documente privind dovada existenţei sediului înregistrat şi autorizat pentru organizarea administrativă şi coordonarea operativă a personalului angajat.
Dovada se poate face prin certificatul constatator care să cuprindă menţiuni referitoare la sedii şi activităţi autorizate conform art. 15 din Legea nr. 359/2004, pentru toate activităţile solicitate prin cererea de licenţiere;"

Intrebarea este daca pot avea sediu social fara activitate si separat un sediu administrativ sau este obligatoriu ca sediul social sa fie cu activitate?

Multumesc anticipat,
Ultima modificare: Miercuri, 15 Februarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Societate de pazĂ Și protecȚie TITIDS TITIDS SOCIETATE DE PAZĂ ȘI PROTECȚIE Documente privind dovada existenței sediului înregistrat și autorizat pentru organizarea administrativă și coordonarea ... (vezi toată discuția)
Autorizare firma caen 8020 robert256 robert256 Buna ziua, Am infiintat recent o firma pe codul caen 8020 si doresc sa obtin autorizatiile necesare pentru a putea instala camere de supraveghere. Nu imi ... (vezi toată discuția)
Societate paza utc utc Buna ziua, Pentru a înființa o societate de paza , care sunt pașii? mulțumesc anticipat! (vezi toată discuția)