avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general T.V.A
Discuție deschisă în Contabilitate în general

T.V.A

Buna ziua! Am o problema si nu gasesc rezolvare! Un client a pierdut factura albastra si sustine ca nu poate sa-si deduca T.V.A.-ul pe baza documentului reconstituit! Poate sa-mi spuna cineva unde gasesc reglementari legale referitoare la deducerea T.V.A.-ului? Eu nu cred motivul invocat de el!N-am auzit de asa ceva!Va rog, sa ma ajute cineva!
Roxana
Cel mai recent răspuns: mada_1232002 , utilizator 21:13, 25 Septembrie 2006
norme metodologice M OF 391bis/15.10.1998 si coful fiscal
poate sa isi deduca tva-ul daca ii dai o copie la factura respectiva pe care scrii conform cu originalul, stampilata si semnata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta pierduta. niko 94 niko 94 S-a emis factura si chitanta la un client, pers. juridica, dar chitanta s-a pierdut de la sediul firmei pana la client. Ce sa fac, trag la xerox chitanta in ... (vezi toată discuția)
Factura neajunsa la noi niko 94 niko 94 Am primit un extras de cont de la furnizor pt confirmare sold, pt inventariere,.Nu a fost acelasi sold si la noi pt ca nu a ajuns o factura de la ei, peste ... (vezi toată discuția)
Atingere plafon tva Cornel83 Cornel83 Buna ziua, As dori o clarificare pentru urmatoarul scenariu: PFA norma de venit (domeniul IT - caen 6202), inregistrat in scopuri de TVA doar pentru ... (vezi toată discuția)