am si eu o intrebare pt cunoscatori:
am fost oprit la iesire din sebes pt depasire pe linie continua desi nu este adevarat m-am certat cu agentu putin si iam zis in prima faza ca refuz sa semnez dar apoi am vazut ca la martori a trecut un nume din agenda lui, am trecut la optiuni ca nu recunosc fapta si refuz sa semnez dar am vazut ca lipseste semnatura martorului si am semnat sa iau procesul verbal ca daca nu il luam cred ca imi venea acasa semnat de martor ce trebuie sa fac sa castig procesul asta si sa imi recapat permisul?
In 15 zile trebuie sa faceti contestatie la Judecatorie, cu certificat de grefa va duceti si va ridicati permisul, apoi cu icazia judecarii cauzei aratati ace3ste motive instantei
1. Data viitoare sa nu mai semnati pv-ul in aceste conditii pentru ca oricum nu puteti sa dovediti ca agentul avea o lista prefabricata de martori asistenti. Eventual faceti semn si poate aveti norocul sa opreasca cineva caruia sa-i cereti sa ramana de fata (cu toate ca ma indoiesc ca ar ramane daca agentul l-ar soma sa plece).
2. Daca ati semnat procesul-verbal nu mai e nevoie de martor asistent deorece rezulta ca v-ati insusit cele consemnate in cuprinsul lui.
3. Daca faceti plangere trebuie sa va ganditi cum o sa dovediti cele sustinute.
depui o plângere împotriva procesului verbal de contravenție la Judecătoria din raza teritorială a serviciului rutier, prin care soliciți anularea procesului verbal de contravenție pentru motivele .....x. y z ... vezi OUG 195/2002 , PLÂNGEREA O FACI ÎN BAZA ART. 118 ...
;)