avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Un cadru militar dintr-o familie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Un cadru militar dintr-o familie monoparentală poate ...

Bună ziua. Un cadru militar dintr-o familie monoparentală poate solicita comandantului neparticiparea la unele activități care se desfășoară în altă localitate decât cea de domiciliu (sau unde este incadrat) în perioada școlară? Și dacă da în baza cărei legi. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Bani chirie militar mari32 mari32 Buna ziua. Sotul meu este militar si de la serviciu conforn HG1867 din 2005 i s-a spus ca nu poate beneficia de bani de chirie deoarece eu am in proprietate o ... (vezi toată discuția)
Cum as putea sa combat termenul de domiciliu? andreigirod andreigirod Am o speta ce doresc a fi lamurit deoarece nu mi se pare in regula ce mi s-a intamplat. Care este diferenta dintre domicilu si domiciliu flotant? Si cum as ... (vezi toată discuția)
Compensatia pentru chirie acordata cadrelor militare conform reglementarilor noi ContSters14496 ContSters14496 Sotul meu este cadru militar, cu domiciliul in Pitesti si isi desfasoara activitatea in Arad. Locuim intr-un apartament cu chirie. Proprietarul apartamentului ... (vezi toată discuția)