avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am depus o contestatie in anulare impotriva unei ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am depus o contestatie in anulare impotriva unei decizii de recurs ...

Am depus o contestatie in anulare impotriva unei decizii de recurs dar a fost respinsa ca nemotivata .Mai pot depune revizuire impotriva deciziei de recurs (au trecut 30 de zile ) sau a deciziei contestatiei in anulare ? (nu am primit-o inca ) Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Care este calea de atac împotriva unei hotãrâri pronunþate într-un litigiu de muncã? rosiorilor rosiorilor Intr-un litigiu de munca privind contestatie la o decizie de concediere care a fost intridusa la tribunal, hotarirea tribunalului este supusa apelului sau ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare vichi_90 vichi_90 Buna ziua tuturor va rog daca ma poate lumina cineva: - tribunalul a judecat fondul- sectia contencios - am pierdut - curtea de apel a judecatrecursul - am ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare rosiorilor rosiorilor Sunt din Braila. La o hotarare a tribunalului Braila privind un litigiu de munca, am formulat recurs la Curtea de Apel Galati. In luna septembrie 2012, ... (vezi toată discuția)