avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se poate și dacă se poate dezmosteni un copil ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se poate și dacă se poate dezmosteni un copil rezultat ...

Cum se poate și dacă se poate dezmosteni un copil rezultat ca urmare a unei casatorii.
Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Buna seara, am si eu o intrebare....soț și soție casătoriți ... DimitriP DimitriP Buna seara, Am si eu o intrebare....soț și soție casătoriți de peste 30 de ani cu un copil rezultat din căsătoria lor, soțul a avut un alt copil ... (vezi toată discuția)
Soția tatălui meu susține că tata m-a dezmoștenit printr-un testament pe care notarul nu l-a găsit în rnnel. am dreptul să cer dezbaterea succesiunii, și care ar fi cota mea din moștenire? magdastanciu magdastanciu Tatal meu a decedat in 2016, iar in 2015 a incheiat o a doua casatorie din care nu au rezultat descendenti. Eu avand calitate de fiica din prima casatorie. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, aș avea si eu nevoie de un raspuns. in ce conditii ... CTL CTL Buna ziua, aș avea si eu nevoie de un raspuns. In ce conditii se poate face o dezmoștenire a unui copil. Multumesc (vezi toată discuția)