avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare firma cu datorii la stat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare firma cu datorii la stat

Bună ziua,
Dețin o firma, și am acumulat datorii la stat. Mai exact anaful ma pune sa plătesc 10% pentru toate sumele extrase din firma în ultimii 4 ani, întrucât in aceasta perioada nu am repartizat nici dividende.
As dori sa știu, în cazul în care vând firma cu aceste datorii, rămân încă în atribuția mea sa le platesc?
Ultima modificare: Joi, 16 Februarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Datorii la stat si banci aldeasnc aldeasnc Buna ziua, am o firma SRL, capital social 200 RON, pe care doresc sa o vand cu tot cu datorii, acestea constand in tva de plata aproximativ 35000 ron, automat ... (vezi toată discuția)
Vanzare spatiu comercial tatianab70 tatianab70 Buna ziua! As dori sa stiu daca vand un spatiu comercial si masina care sunt pe firma ce se va plati la stat sau cat se va plati din suma obtinuta ? Ce voi ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari ionuthau ionuthau Buna ziua iar va deranjez la noi la intretinere intimpinam o dificultate mai demult vb de ceva ani 5 6 ani cine era presedinte nu a platit darile la stat de la ... (vezi toată discuția)