avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Un vecin a închiriat o parte din curtea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Un vecin a închiriat o parte din curtea condominiului, curte ...

Un vecin a închiriat o parte din curtea condominiului ,curte care este proprietatea primăriei,apoi a montat camere video fără a cere vreun acord.Este legal?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:44, 17 Februarie 2023
Daca acele camere video supravegheaza strict acea parte inchiriata, e dreptul sau. In caz contrar puteti face reclamatie la ANSPDCP.
Vecinul pentru a putea instala sistem de supraveghere in parte comuna de imobil de locuit in comun are obligatia sa detina acordul tuturor coproprietarilor
Care coproprietari ? Este terenul primariei, inchiriat de un unic proprietar.
Sa fiu clara.Condominiul are 6 apartamente proprietate privată.In jurexista o suprafață de 298 M2 care e proprietatea primăriei.Un locatar a închiriat o parcelă și a pus camere video fără a cere aprobarea locatorului (primăria) și a celorlalți locatari.Este legală instalarea camerelor?
Depinde cum sunt instalate acele camere video și ce supraveghează.
Informatii detaliate găsiți pe site-ul ANSPDCP, autoritatea în domeniu.
[ link extern ]
www.avocatnet.ro/articol_516...
Ultima modificare: Vineri, 17 Februarie 2023
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere, curte comuna, fără asociație de proprietari. Nadinaaa Nadinaaa Buna ziua, locuim într-o curte comuna ( avem doar drept de servitute pe curte, deci ne folosim de ea, nu ne apartine). Nu avem asociatie de proprietari. Unul ... (vezi toată discuția)
Salutare tuturor, am o întrebare cu privire la instalarea camerelor ... Scallop Scallop Salutare tuturor, Am o întrebare cu privire la instalarea camerelor de supraveghere în curtea mea și sper că puteți să mă ajutați cu informații ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am și eu o nelămurire legată de o cameră de supraveghere ... Casper20 Casper20 Buna ziua Am și eu o nelămurire legată de o cameră de supraveghere pe care o am montată pe acoperișul blocului la et.4 și care este îndreptată spre ... (vezi toată discuția)