Nu știu ce să spun și nu îmi place să îmi dau cu presupusul. Modificarea face referire la codul fiscal unde deducerile se pot aplica pentru un cuantum de maxim 30% din suma dedusă. Din acest motiv ii spune lege organică. Daca nu ar fi așa, cu siguranță poate veni orice angajator care să decidă el daca vrea sau nu să respecte codul fiscal și codul muncii. Nu sunt jurist însă știu să socotesc logic. Așadar această sugestie a dumneavoastră nu poate fi acceptată în ideea in care rămâne la latitudinea angajatorului daca acorda deducerea din impozit sau nu. Eu unul doresc un răspuns bazat pe termeni legali pentru a ști cum să formulez mai departe solicitarea mea. In acest caz este vorba despre o eschiva financiara a angajatorului in cuantum de 19 000 000 € . Din acest motiv vreau sa aflu daca exista vre-o referire expre in acordarea sau neacordarea acestei deduceri . Toate cele bune.
elenazan a scris:
Buna ziua,
Angajatorii pot oferi, nu inseamna ca sunt si obligati.
Nu are legatura CAEN-ul, in lege se face referire la CAEN-ul furnizorilor de servicii, baze sportive, sali de sport, fitness.