avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contract de comodat auto - circulatie in Romania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contract de comodat auto - circulatie in Romania

Buna ziua. Doresc sa aduc o masina din Italia, pe baza unui contract de comodat facut de proprietarul masinii, respectiv mama mea. Cat timp pot circula in Romania, cu acest contract de comodat, daca sa spunem e valabil 1 an? Este vreo restrictie in acest caz, avand in vedere ca masina va fi asigurata si inmatriculata in Italia? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: bia.ursu , utilizator 08:45, 20 Februarie 2023
Va multumesc frumos pentru clarificari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp trebuie inmatriculat masina in romania? am masina ... alexa_187 alexa_187 Dupa cat timp trebuie inmatriculat masina in Romania? Am masina din germania, dar vreau sa o folosesc doar cand sunt in Romania. Sunt obligat sa o inmatriculez ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare obligatorie? CRISTINA555 CRISTINA555 Bună ziua, soțul meu lucrează în Norvegia și am vrea sa lase masina personala pe care o deține acolo, aici, in România. Cat timp am putea circula cu ea ... (vezi toată discuția)
Masina cu numar strain. carol52968 carol52968 Buna seara. Pot circula cu o masina inmatriculata in Ungaria, (daca am dubla cetatenie si rezidenta in Ungaria) fara sa o inmariculez in Romania? Masina este ... (vezi toată discuția)