avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Recuperare tva la o masina cumparata din Germania
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Recuperare tva la o masina cumparata din Germania

Am cumparat o masina din Germania,la care am platit tva pe persoana fizica,statul roman m-a obligat sa platesc din nou tva in Romania,stie cineva care sunt pasi pt a recupera tva din Germania?Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Februarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: tudordaniel2003 , utilizator 09:12, 14 Iunie 2023
Bună ziua,ați rezolvat problema, recuperat banii,este noua mașină sau second-hand,ați mai cumpărat mașini pe numele dumneavoastră în ultimele 6 luni,la fel a pățit și soția mea, mulțumesc frumos

Ad33 a scris:

Am cumparat o masina din Germania,la care am platit tva pe persoana fizica,statul roman m-a obligat sa platesc din nou tva in Romania,stie cineva care sunt pasi pt a recupera tva din Germania?Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva autoturism persoana fizica. amh amh Buna ziua, intentionez sa cumpar o masina dintr-un parc auto din Germania. Am cateva nelamuriri legate de unde trebuie sa platesc TVA fiind persoana fizica. ... (vezi toată discuția)
Import auto elvetia Dysco04 Dysco04 Buna ziua, urmeaza sa achizitionez din Elvetia un autovehicul second hand, de la o persoana fizica(sora mea). Voi scoate formularul Eur1 (fiind produs in UK) ... (vezi toată discuția)
Tva masina sh spatiul intracomunitar IoanaVT IoanaVT Buna ziua! Am achizitionat o masina sh de la un dealer din Germania (firma care nu aplica tva doar la marja de profit), pe persoana fizica, pentru care am ... (vezi toată discuția)