avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legislatie/normative cu privire la subsolurile caselor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legislatie/normative cu privire la subsolurile caselor

Buna ziua,
Vin in atentia dumneavoastra cu o simpla intrebare, Pot fi locuite subsolurile la casa? In cazul meu este vorba de o casa cu curte iar subsolul a fost vandut. Actualul proprietar ne sicaneaza cu muzica pentru ca doreste acordul nostru ca sa poata sa isi deschida sediu de firma in subsolul casei. Va rog sa ma ajutati cu sfaturi sau legislatie in vigoare.
Cel mai recent răspuns: Alexandrescudan , utilizator 12:29, 28 Februarie 2023
Chemati politia in legatura cu galagia.
Am chemat, am depus si plangere la politie dar din pacate discutam de oameni cu bani pentru care o amenda nu insemna nimic.
Pot fi locuite subsolurile la casa?

sa poata sa isi deschida sediu de firma in subsolul casei.

Sunt 2 situatii diferite spatiu cu destinatia d elocuinta si spatiu cu alta destinatie
Daca spatiul in discutie in proiect este consemnat drept subbsol concret reprezinta parte comuna imobil
Trebuie analizata cartea tehnica a constructiei
Schimbarea destinatiei se poate realiza cu respectarea normelor in vigoare
Buna ziua,
Va multumesc pentru raspuns dar din pacate discutam de de o casa care a fost construita in 1950. Cartea tehnica a constructiei nu cred ca mai exista. Se poate verifica undeva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu cu destinatie comerciala la subsolul unui bloc, ce conditii trebuie sa indeplineasca? MagdaPurice MagdaPurice Buna ziua! Ajutati-ma va rog sa inteleg ce conditii trebuie sa indeplineasca un spatiu pentru a fi \"cu destinatie comerciala\" din constructie? Eu stau la ... (vezi toată discuția)
Subsol tehnic la bloc victor1906 victor1906 Buna seara. Am o pivnita in subsolul tehnic de la bloc , spatiu amenajat de mine de la darea in folosinta prin repartitie al apartamentului in acel bloc. ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie din boxa (subsol) in spatiu comercial cu acces direct din strada KOMIVES KOMIVES Pentru o asemenea lucrare\"Schimbare destinatie din boxa (subsol) in spatiu comercial(magazin de carti) cu acces direct din strada\" ce demersuri, aprobari si ... (vezi toată discuția)