avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Acționar minoritar executat silit? Bună ziua! O ...
Discuție deschisă în Executare silită

Acționar minoritar executat silit? Bună ziua! O firmă, să_i ...

Acționar minoritar executat silit?
Bună ziua! O firmă, să_i spunem AAA, care are ca acționari o persoană fizică ,ce deține 90% din acțiuni și o altă firmă,BBB,, ce deține doar 10% din acțiunile firmei AAA, pierde un litigiu de muncă; care dintre acționari poate fi executat silit? De menționat că firma AAA apare cu profit zero, acționarul minoritar BBB, luat separat,are și profit!

Alte discuții în legătură

Interventia asociatului majoritar pentru stingerea unui litigiu comercial castigat siron siron Sunt asociat minoritar si administrator intr-un SRL , din care asociat majoritar este o firma straina. SRL-ul pe care-l administrez are un litigiu comercial cu ... (vezi toată discuția)
Cum se poate utiliza formula "doing business as" in romania? clascu clascu Buna ziua, As dori un sfat privind posibilitatea in Romania a utilizarii formulei DOING BUSINESS AS (DBA)... echivalent TRADING AS... sau A DIVISION OF ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, o persoana fizica este executata silit de către o ... Rosu85 Rosu85 Buna ziua, O persoana fizica este executata silit de către o firma in anul 2019 iar firma este radiată in 2022. Puteți sa îmi spune-ți dacă o parte ... (vezi toată discuția)