avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, vreau sa stiu pentru evacuare ce este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, vreau sa stiu pentru evacuare ce este corect prin lege: ...

Buna ziua,vreau sa stiu pentru evacuare,ce este corect prin lege:
Ordin de evacuare sau somatie de evacuare?
La care ar trebuii sa ma supun?! Si tot odata,mi au gresit numele de familie,nu este scris corect!

Alte discuții în legătură

Bună ziua! dacă apartamentul este luat înainte de căsătorie ... olovia olovia Bună ziua! Dacă apartamentul este luat înainte de căsătorie pe numele meu de părinții mei , iar acum vreau sa ne despărțim, soțul mai are dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Mmfpspv ordinul nr. 1887/2016 privind stabilirea contribuţiei lunare de întreţinere datorate de adulţii cu handicap asistaţi în centrele rezidenţiale malex1960 malex1960 Buna ziua, vreau sa va prezint situatia in care este pusa familia mea, ca urmare a intrarii in vigoare a urmatorului ordin de ministru: Ministerul Muncii, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! ajutați-mă ce pot face dacă am numele de familie ... Marius Avădăni Marius Avădăni Bună ziua ! Ajutați-mă ce pot face dacă am numele de familie scris greșit in certificatul de naștere este scris Avădani iar pe mine m-a cheamă ... (vezi toată discuția)