avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara! Va rog dacă se poate sa îmi spuneți ce ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara! Va rog dacă se poate sa îmi spuneți ce perioada ...

Buna seara! Va rog dacă se poate sa îmi Spune-ți ce perioada de timp are la dispoziție o primarie sa depună întâmpinare la dosar dacă in data de 30.12.2022 a primit cererea principala de chemare in judecată , pe 08.02.2023 a primit citație pt proces care are primul termen in data de 10.04.2023.Multumesc și multă sănătate.
Cel mai recent răspuns: Oana E84 , utilizator 08:25, 21 Februarie 2023
Întâmpinarea trebuia formulata în termen de 25 de zile de la data primirii.prin posta a cererii de chemare în judecata.,calculul începând cu 31 .12 , iar ultima zi 25 01...
Ultima modificare: Luni, 20 Februarie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Buna ziua, și dacă nu s a depus nici pana la sfârșitul lunii Februarie se mai poate lua in considerare întâmpinarea depusă înainte de proces? Sau in luna Martie?multumesc. Și o săptămâna cât mai buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul termen de depunere intampinare. bună ziua! vă rog frumos ... Adevar2 Adevar2 Calcul termen de depunere intampinare. Bună ziua! Vă rog frumos să mă lămuriți cu privire la următoarea situație de fapt: La data de 3 mai 2023 ... (vezi toată discuția)
Judecãtoria nu a fixat termen de judecatã în 30 zile de la depunerea plângerii contravenþionale costels87 costels87 Buna ziua. In data de 23 februarie 2013 am primit o amenda; am primit procesul verbal acasa pe 28 februarie/1 martie si am depus la judecatorie o contestatie ... (vezi toată discuția)
Dovezile si argumentele scrise se pot depune doar inainte de judecata ? tyty2010 tyty2010 Deoarece nu stiu cum functioneaza sistemul judiciar, as vrea sa stiu daca dovezile pe care le aduc in calitate de parat si argumentele in scris le pot inmana ... (vezi toată discuția)