avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am un copil cu certificat de handicap grav,eu sunt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am un copil cu certificat de handicap grav,eu sunt ...

Bună ziua! Am un copil cu certificat de handicap grav,eu sunt în șomaj până în luna aprilie când se termină șomajul. După terminarea șomajului,pot să bag actele pentru indemnizația creștere copil până la 7 ani? Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 2 Martie 2023
ana-cer, moderator

Alte discuții în legătură

Bună ziua! până la vârsta de 3 ani ai copilului am avut indemnizația ... Bajusz Geani Bajusz Geani Bună ziua! Până la vârsta de 3 ani ai copilului am avut indemnizația creștere copil cu handicap.. după ce a făcut copilul 3 ani m-am întors la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! până la vârsta de 3 ani ai copilului am avut indemnizația ... Bajusz Geani Bajusz Geani Bună ziua! Până la vârsta de 3 ani ai copilului am avut indemnizația creștere copil cu handicap.. după ce a împlinit 3 ani copilul m-am întors la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În luna aprilie se termină șomajul,am fost în ... Bajusz Geani Bajusz Geani Bună ziua! În luna aprilie se termină șomajul,am fost în șomaj 12 luni. După terminarea șomajului se poate să fac actele pentru intrarea în concediu ... (vezi toată discuția)