avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Până la vârsta de 3 ani ai copilului am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Până la vârsta de 3 ani ai copilului am avut indemnizația ...

Bună ziua! Până la vârsta de 3 ani ai copilului am avut indemnizația creștere copil cu handicap.. după ce a făcut copilul 3 ani m-am întors la serviciu...m-au băgat în șomaj ,s-a terminat șomajul și în prezent nu lucrez, tatăl copilului ia indemnizația de handicap al copilului.. acum copilul are 5 ani cu certificat de handicap grav și aș vrea să bag actele pentru indemnizația creștere copil până la 7 ani. Se mai poate să primesc indemnizația creștere copil până la 7 ani? Și ce acte trebuie depuse și unde. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:08, 12 Octombrie 2023
Detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! până la vârsta de 3 ani ai copilului am avut indemnizația ... Bajusz Geani Bajusz Geani Bună ziua! Până la vârsta de 3 ani ai copilului am avut indemnizația creștere copil cu handicap.. după ce a împlinit 3 ani copilul m-am întors la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! până la vârsta de 3 ani ai copilului am fost în ... Bajusz Geani Bajusz Geani Bună ziua! Până la vârsta de 3 ani ai copilului am fost în concediu creștere copil și indemnizația creștere copil. După ce a împlinit 3 ani, m-am ... (vezi toată discuția)
Am un copil cu certificat de handicap grav,eu sunt ... Bajusz Geani Bajusz Geani Bună ziua! Am un copil cu certificat de handicap grav,eu sunt în șomaj până în luna aprilie când se termină șomajul. După terminarea șomajului,pot ... (vezi toată discuția)