avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Până la vârsta de 3 ani ai copilului am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Până la vârsta de 3 ani ai copilului am fost în ...

Bună ziua! Până la vârsta de 3 ani ai copilului am fost în concediu creștere copil și indemnizația creștere copil. După ce a împlinit 3 ani, m-am întors la serviciu...am primit 75%6 luni și apoi în șomaj cu salarii recompensatorii. Acum copilul are 4 ani cu certificat grad grav...mai pot să iau indemnizația de creștere copil până la 7 ani, fiind în șomaj. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Bajusz Geani , utilizator 09:20, 19 August 2022
Da, se poate ... intrebati la AJPIS si AJOFM cum se va proceda.
Cât va fi indemnizația de creștere copil până la 7 ani dacă sunt în șomaj? Cum se calculează? Mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

Da, se poate ... intrebati la AJPIS si AJOFM cum se va proceda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! până la vârsta de 3 ani ai copilului am avut indemnizația ... Bajusz Geani Bajusz Geani Bună ziua! Până la vârsta de 3 ani ai copilului am avut indemnizația creștere copil cu handicap.. după ce a împlinit 3 ani copilul m-am întors la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! până la vârsta de 3 ani ai copilului am avut indemnizația ... Bajusz Geani Bajusz Geani Bună ziua! Până la vârsta de 3 ani ai copilului am avut indemnizația creștere copil cu handicap.. după ce a făcut copilul 3 ani m-am întors la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil cu handicap oana.dobre90 oana.dobre90 Buna ziua!baiatul meu cel mare(3ani) a primit gr 1 pe certificatul de handicap.Eu momentan sunt in CCC pt cel mic(1an si 7 luni).Din cate m-am informat si ce ... (vezi toată discuția)