avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Până la vârsta de 3 ani ai copilului am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Până la vârsta de 3 ani ai copilului am avut indemnizația ...

Bună ziua! Până la vârsta de 3 ani ai copilului am avut indemnizația creștere copil cu handicap.. după ce a împlinit 3 ani copilul m-am întors la serviciu și am fost băgată în șomaj... acum nu lucrez și indemnizația de handicap a copilului o ia tatăl... aș putea să reiau și să bag actele pentru indemnizația creșterea copil până la 7 ani? El având certificat de handicap grav. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua! până la vârsta de 3 ani ai copilului am avut indemnizația ... Bajusz Geani Bajusz Geani Bună ziua! Până la vârsta de 3 ani ai copilului am avut indemnizația creștere copil cu handicap.. după ce a făcut copilul 3 ani m-am întors la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! până la vârsta de 3 ani ai copilului am fost în ... Bajusz Geani Bajusz Geani Bună ziua! Până la vârsta de 3 ani ai copilului am fost în concediu creștere copil și indemnizația creștere copil. După ce a împlinit 3 ani, m-am ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie copil cu handicap simonatomescu simonatomescu Buna ziua, Am urmatoarea speta. Am un copil care a dobandit grad de handicap grav la varsta de 3 ani si 7 luni. Eu m-am intors la serviciu inainte de ... (vezi toată discuția)