avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... in formularul C168 la chirias la domiciliul fiscal ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

in formularul C168 la chirias la domiciliul fiscal trec adresa ...

in formularul C168 la chirias la domiciliul fiscal trec adresa apartamentului care este inchiriat sau adresa din buletin a chiriasului ? chiriasul nu are mutatie, are alta adresa in buletin. Multumesc

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere 2 persoane anitsirc anitsirc Buna seara! Eu si prietenul, am inchiriat un apartament. Avem nevoie sa inregistram contractul la fisc. Cum procedam ca pe contract sa apara amandoua ... (vezi toată discuția)
Am urmatoarea speta: am inchiriat un apartament cu contract inregistrat ... Cioplea Cioplea Am urmatoarea speta: am inchiriat un apartament cu contract inregistrat la circa financiara pentru care am platit impozit pe venit anual. Dupa un an de la ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am vreun recurs / soluția daca un chirias care am ... Oliver2021 Oliver2021 Buna seara. Am vreun recurs / soluția daca un chirias care am ajutat sa facă buletin la adresa unde a închiriat a renunțat la apartament, dar nu a ... (vezi toată discuția)