avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara. Am vreun recurs / soluția daca un chirias ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara. Am vreun recurs / soluția daca un chirias care am ...

Buna seara.
Am vreun recurs / soluția daca un chirias care am ajutat sa facă buletin la adresa unde a închiriat a renunțat la apartament, dar nu a schimbat adresa lui din buletin.
Primesc tot fel de scrisoare și Sesizari la adresa respectiv un an după ce a plecat chiriașul.
Pot sa declar ca nu mai locuiește la adresa declarat?
Totodata pot sa menționez in contractul de chirie ca chiriașul are 3 luni sa schimba adresa de domiciliul daca a fost făcut la locul închiriat. Și in caz contrar sa plătească x bani pe luna pentru acest servici?
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 14:04, 29 Ianuarie 2021
Puteti sa le aruncati la gunoi. Si eu am avut aceeasi situatie...primea de la banca. Am sunat la banca, am anuntat si tot la mine trimiteau...Le-am aruncat la gunoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scap de chiriasul asta in mod legal si fara probleme ? cozsmin2 cozsmin2 Buna ziua, In 2019 ,am inchiriat apartamentul cuiva din alta localitate cu contract de inchiriere . Mentionez ca am declarat la ANAF contractul In ... (vezi toată discuția)
Schimb adresa pe buletin vibaro vibaro Buna ziua , daca o persoana are adresa pe buletin la o locatie in chirie si dupa o perioada schimba locatia (exemplu: in casa cu parintii) si nu solicita ... (vezi toată discuția)
Contract cu chirie gabyella22 gabyella22 Am si eu o intrebare stau cu chirie de cateva luni si am un contract pe 9 luni , mai am cam 4 si as vrea sa renunt dar proprieteara e plecata in afara . pot ... (vezi toată discuția)