avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract cu chirie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract cu chirie

Am si eu o intrebare stau cu chirie de cateva luni si am un contract pe 9 luni , mai am cam 4 si as vrea sa renunt dar proprieteara e plecata in afara . pot renunta ?
de precizat ca rata in contract e doar de un milion si nu cat dau eu ..........
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:42, 25 Aprilie 2011
Adresati catre proprietara o notificare in care anuntati ca renuntati la contract.Banuiesc ca exista o persoana de contact pentru incasarea chiriei.
In mod normal, renuntarea la contractul de inchiriere, daca nu aveti alt termen stipulat in mod expres in contractul d-voastra de inchiriere, se face cu un preaviz de 60 de zile.
Cel mai bine ar fi sa-i transmiteti prin scrisoare cu valoare declarata acestui proprietar o notificarea pe adresa trecuta in contractul de inchiriere, totodata, daca exista o persoana de legatura puteti sa-i aduceti la cunostiinta, sa va platiti datoriile la zi, iar cand plecati, daca ati primit o locuinta mobilata si proprietarul nu este acolo cand plecati ar fi bine sa faceti si un proces verbal de predare-primire ca sa nu existe vorbe ca ati plecat si cu " amintiri".
puteti renunta insa sa va platiti facturile la enegie si intretinere la zi. notificati proprietarul prin scrisoare ca doriti rezilierea contractului si sa indice o persoana de contact careia sa-i predati cheia imobilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare, contract de inchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de proprietar am dat in chirie un spatiu in baza unui contract de inchiriere. In ultima ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat miceaneacsu miceaneacsu Buna seara, Am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva Recent am infiintat o firma si am facut un contract de comodat, ptr. inregistrarea unui punct de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am închiriat un apartament, am plătit impozit la ... tamcris tamcris Bună ziua! Am închiriat un apartament, am plătit impozit la banii luați din chirie, am înregistrat contractul la Administrația Financiară! Dar după ... (vezi toată discuția)