avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce acte mi-ar trebui sa fac o firma de exploatare lemn?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce acte mi-ar trebui sa fac o firma de exploatare lemn?

Salut, As vrea sa stiu ce acte mi-ar trebui sa fac o firma de exploatare de lemn ?
Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:31, 23 Februarie 2023
1. trebuie înființată o societate comerciala
[ link extern ]

2. codurile CAEN din grupa 02 - Silvicultură și exploatare forestieră. Această grupă de coduri cuprinde următoarele clase:
021 Silvicultura și alte activități forestiere
022 Exploatarea forestiera
023 Colectarea produselor forestiere nelemnoase din flora spontana
024 Activități de servicii anexe silviculturii

3. obținerea de autorizații pentru derularea activității de exploatare forestieră și prelucrarea lemnului
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen din nou stanceni stanceni Buna ziua! Lamuriti-ma si pe mine va rog cum e cu noul cod CAEN...mai precis daca imi puteti spune ce a devenit vechiul 5248 si 1598. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Cultivarea ciupercilor Venet Venet Buna ziua, as dori sa stiu ce acte si autorizatii imi trebuie pentru cultivarea ciupercilor si in sezonul de vara si colectarea ciupercilor de padure? Am o ... (vezi toată discuția)
infintare centru volant fructe de padure sorinsuciu2001 sorinsuciu2001 Buna seara! Va rog sa ma ajutati si sa ma indrumati in legatura cu documentele de care am nevoie pentru a colecta volant fructe de padure(cu autovehicolul) , ... (vezi toată discuția)