avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Sunt in concediu postnatal, iar luna ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Sunt in concediu postnatal, iar luna aceasta s-au ...

Buna seara!
Sunt in concediu postnatal, iar luna aceasta s-au mărit salariile la stat. Cat timp sunt in medical nu mi se aplică și mie aceasta mărire de salar?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:41, 24 Februarie 2023
Modificarea vi se aplica dupa terminarea concediului medical.
Dupa terminarea postnatalului va duceti o zi doua la serviciu deci prezenta la locul de munca si ulterior va puteti depune la primarie actele pentru concediu crestere copil.
La revenirea in serviciu vi se face AA la CIM cu noul salariu.
Succes
Ultima modificare: Vineri, 24 Februarie 2023
GildaVacareanu, utilizator
De ce trebuie sa fie prezenta la munca a doua zi dupa postnatal??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc Sonya87 Sonya87 Buna ziua, Va prezint următoarea situație. Am născut și am intrat in concediu postnatal care se va termina pe data de 10.08.18. Între timp, am avut o ... (vezi toată discuția)
Somaj din prenatal maridana1986 maridana1986 sunt in concediu prenatal pana pe 10 feb anul curent.am vorbit cu contabila si societatea urmeaza sa se inchida,nu se mai fac angajari...deci am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Plata stimulent de insertie Gabriela Badea Gabriela Badea Buna ziua, Ma numesc Gabriela. Am nascut pe 4 septembrie 2013. De pe data de 2 septembrie sunt in concediu postnatal. Nu imi doresc sa intru in CIC si voi ... (vezi toată discuția)