avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ccc

Buna ziua,
Va prezint următoarea situație.
Am născut și am intrat in concediu postnatal care se va termina pe data de 10.08.18. Între timp, am avut o mărire de salariu care mi s-a spus ca nu poate fi semnată cât timp sunt in concediu. Am fost la HR si mi-au spus ca pe data de 13. 08.18 sa vin la serviciu Pt o zi, și sa semnez contractul adițional de mărire a salariului apoi sa semnez contractul de suspendare a contractului pe o perioada de 2 ani (c de creștere a copilului). Întrebarea este:
Daca eu figurez cu o zi de munca -norma de 8h , între concediu postnatal și concediu de creștere a copilului mai pot beneficia de indemnizația oferită Pt cei doi ani petrecuți acasă Pt creșterea copilului?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:01, 10 August 2018
Nu sunt doi ani de CCC.

Majorarea de salariu de cand se aplica ?

Care este data de nastere a copilului ?
Ultima modificare: Joi, 9 August 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Majorarea se aplica din luna iulie, iar bebe s-a născut pe 22 mai 2018.
Nu va ajuta cu nimic la indemnizatie majorarea ... probabil doar la revenirea din CCC ca sa fiti sigura ca aveti salariul majorat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional la contractul de munca in timpul cic mariasofia mariasofia Buna ziua, Sunt in concediul de ingrijire al copilului si m-au chemat de la serviciu sa semnez o marire de salariu. Am voie sa semnez asa ceva? Este normal ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc pentru al doilea copil FloriRS FloriRS Clarificare calcul cuantum indemnizatie bebe 2. Momentan sunt in CCC pentru bebe 1 (nascut pe 3 iunie 2016). Urmeaza sa incep munca pe 2 Aprilie 2018, cu 62 de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)