avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Sunt pensionara de 2 ani. Angajatorul m-a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Sunt pensionara de 2 ani. Angajatorul m-a tinut pe ...

Buna ziua, Sunt pensionara de 2 ani. Angajatorul m-a tinut pe functie dar nu mi-a facut incetarea contractul de munca si instituirea unuia nou. Mi se poate intampla ceva avand in vedere ca acum cumulez pensia cu salariul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:44, 23 Februarie 2023
Depinde de cei care vin in control ... Acum 2 ani ati depus , cu 30 de zile înainte de data îndeplinirii cumulative a condițiilor de vârstă standard și a stagiului minim de cotizare pentru pensionare, la angajator, cererea pentru continuarea activitatii ?
nu
i-am spus ca bag actele de pensionare, i-am aratat decizia si gata.
E in culpa angajatorul din cate spuneti ...acum nu se mai poate face nimic... legea permite cumul in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionar și salariat după depunerea dosarului de pensionare ... ili90 ili90 Pensionar și salariat După depunerea dosarului de pensionare pentru limita de vârstă, in ce condiții mai pot rămâne în activitate, in cumul pensia și ... (vezi toată discuția)
Reangajare pensionar comoserv comoserv Salariatul aduce decizia de pensionare pentru limita de varsta. Doresc sa-l reangajez,trebuie sa-i incetez contractul si sa-i fac altul? Care este baza ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca o persoana lucreaza in scoala de stat (ca personal ... Ale02v Ale02v Buna ziua,daca o persoana lucreaza in scoala de stat(ca personal auxiliar/curatenie)dupa ce I a venit decizia de pensionare,angajatorul poate sa ii propuna sa ... (vezi toată discuția)