avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cerere valoare redusa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cerere valoare redusa

Buna ziua. Am primit prin posta o Comunicare Adresa, referitor la o cerere de valoare redusa, emisa de B2Kapital, pt Vodafone. Data ctr este 16.03.2017, iar ultima factura, care conține restante și taxa de reziliere este din 08.01.2018, in valoare de 1780 lei. In cererea care însoțește adresa este menționat ca : „debitorul nu a dat curs numeroaselor notificări și apeluri înaintate de către soc noastră”. Întrebarea mea este daca pot invoca prescripția si daca da, de când ar trebui calculata aceasta. Va mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 23 Februarie 2023
AllyOD, utilizator
Cel mai recent răspuns: AllyOD , utilizator 17:17, 23 Februarie 2023
Buna ziua, din datele furnizate de dvs puteti invoca prescriptia insa cel mai bine ar fi sa apelati la un avocat pentru a va asigura de calcului corect al prescriptiei numai dupa studierea dosarului, mai ales ca in situatia in care debitul este prescris va veti recupera cheltuielile cu onorariul de avocat.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere valoare redusa AllyOD AllyOD Buna ziua. Am primit prin posta o Comunicare Adresa, referitor la o cerere de valoare redusa, emisa de B2Kapital, pt Vodafone. Data ctr este 16.03.2017, iar ... (vezi toată discuția)
Topactoring penalizari incredibile ContSters318935 ContSters318935 Buna ziua ! Vreau si eu putin ajutor din partea cuiva . ieri am primit o instiintare direct de la un agent topfactoring ca am de platit la ei 3400 lei din ... (vezi toată discuția)
Lipsa semnatura contract, prescriptie - pot castiga in instanta? olaru.andrei olaru.andrei Buna ziua, Am primit o \"comunicare adresa\", pentru un dosar cu stadiul procesual \"Fond\" in care sunt anuntat ca, in calitate de parat sunt dat in ... (vezi toată discuția)