avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Ce facem daca avem Transpalete hidraulice? Cf ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Ce facem daca avem Transpalete hidraulice? Cf legislatiei, transpaletele hidraulice 2500kg, chiar daca ridica ...

Cf legislatiei, transpaletele hidraulice 2500kg, chiar daca ridica sarcini la numai 10-15cm, sunt supuse normelor ISCIR. Asta presupune sa angajam o persoana atestata ca RSVTI la fiecare punct de lucru ? Ce putem face daca avem 30 de locatii in orase diferite in care se regaseste numai cate un echipament ?
Evidenta ISCIR este ceruta chiar si de ITM.
Cel mai recent răspuns: eugen untila , utilizator 16:17, 28 Februarie 2023
Angajati in firma un lucrator atestat ca RSVTI sau incheiati un contract de prestari servicii cu o firma/ o persoana autorizata inregistrata ca PFA sau PFI care sa se ocupe de activitate.
Autorizarea ISCIR pentru fiecare echipament in parte este obligatorie.
Multumesc !
Avem RSVTI dar nu este suficient.
Daca Persoana RSVTI are resedinta sa zicem in Ploiesti trebuie sa ajunga la oricare din locatii in cel mult 120 min. Daca se decopera ca nu poate face acest lucru i se suspenda autorizatia de cei de la ISCIR.
De ce ar trebui sa ajunga RSVTI in 120 de minute la orice punct de lucru ? Cereti ISCIR sa precizeze art. de lege care mentioneaza asa ceva.
va multumesc !
RSVTI istul a avut astfel de chemari la unii clienti !
stiti ... de genul cum blocheaza cei de la RAR o masina la stand .
Am sa-i cer si ce spune-ti dumneavoastra ! I
Nu cred ca ar fi fraer sa refuze un contract extins !
Daca aveti mai multe puncte de lucru si alte activitati care necesita autorizari ISCIR este mai avantajos sa angajati un lucrator RSVTI cu CIM cu timp partial.

Alte discuții în legătură

Frecventa inspectiilor rsvti justinsanero justinsanero Buna ziua, As dori sa va intreb care este frecventa inspectiilor RSVTI si cum este stabilita aceasta? Va multumesc. (vezi toată discuția)
meseriilor ºi profesii prevãzute de legislaþia specificã, pentru care este necesarã autorizarea exercitãrii lor dumas34 dumas34 Conform HG 1425/2006 ART.15, ALIN 12 PREVEDE EVINETA meseriilor şi a profesiilor prevăzute de legislaţia specifică, pentru care este necesară autorizarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - recuperare autorizatie iscir pentru stivuitorist de la firma care a platit cursul de perfectionare. Ovi111 Ovi111 Ma adresez dvs cu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv si anume Am lucrat la o societate ca stivuitorist o perioada de 6 ani .Posed atestat si ... (vezi toată discuția)