avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Eu am vândut apartamentul,și mam mutat la nepotul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Eu am vândut apartamentul,și mam mutat la nepotul meu, și ...

Eu am vândut apartamentul,și mam mutat la nepotul meu, și nu am mutație sau flotant, am primit cardul de energie pe vechea adresa unde am locuit, am mers la posta,să ridic cardul și nu vor să mi-l dea întrucât nu am mutație la adresa unde locuiesc în prezent, ce pot face să pot beneficia de cardul de energie,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:50, 23 Februarie 2023
Adresa locului de consum trebuie să coincidă cu domiciliul beneficiarului (sau domiciliul declarat al acestuia).
[ link extern ] /
Atat timp cat nu coincide adresa din documentul de identitate cu adresa unde locuiti,nu puteti beneficia de card de energie
Vi s-a eliberat cardul pentru vechea adresa unde intruneati conditiile legal prevazute
La noua locatie unde domiciliati nu puteti beneficia de card deoarece nu aveti forme legale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu ci la plata cu voucher a facturilor de energie romeo bratu romeo bratu Buna ziua, Pentru a putea plati facturile la energie cu voucherul, trebuie ca adresa de pe buletin sa coincida cu adresa de pe voucher. Ce se intampla in ... (vezi toată discuția)
Sunt pensionară am beneficiat de card energie dar când am fost ... Puscoi Anghel Puscoi Anghel Sunt pensionară am beneficiat de card energie dar când am fost la posta au refuzat să mi-l dea pe motiv că nu am adresa de pe buletin, adică nu corespunde ... (vezi toată discuția)
Locuiesc cu mama si la posta am dat ... Roxana Dragan Roxana Dragan ma numesc Dragan Florentina,locuiesc cu mama si la Posta am dat declaratie ca renunt eu la acel card de energie fiind persoana cu handicap accentuat dar mama ... (vezi toată discuția)