avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt pensionară am beneficiat de card energie dar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt pensionară am beneficiat de card energie dar când am fost ...

Sunt pensionară am beneficiat de card energie dar când am fost la posta au refuzat să mi-l dea pe motiv că nu am adresa de pe buletin, adică nu corespunde cu adresa de pe card,menționez că adresa de pe card este adresa de pe buletin dar eu am vândut apartamentului urmă cu un an și mam mutat la ficat mea la altă adresă, la casă, după ce mam mutat fica mea w decedat și am rămas fără mutație pe buletin așa că eu locuiesc în casă fiicei la care consum gaze și energie electrica, facturile le achit eu,vă rog frumos să-mi spuneți ce pot face să-mi recuperez cardul de energie, o zi bună și vă mulțumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 17:10, 24 Februarie 2023
Ati postat si ieri acelasi mesaj,dar spuneati ca locuiti la un nepot,acum la fiica decedata.
Vi s-a raspuns ca adresa de pe card trebuie sa fie aceeasi cu cea de pe cartea de identitate.Altfel nu beneficiati.Plata cu cardul de energie se face doar la adresa din buletin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu am vândut apartamentul,și mam mutat la nepotul meu, și ... Puscoi Anghel Puscoi Anghel Eu am vândut apartamentul,și mam mutat la nepotul meu, și nu am mutație sau flotant, am primit cardul de energie pe vechea adresa unde am locuit, am mers ... (vezi toată discuția)
Buna seara!eu sunt proprietara garsonierei in care locuieste mama ... Paula- Paula Paula- Paula Buna seara!Eu sunt propietara garsonierei in care locuieste mama mea,ea avand drept de habitat pana la sfarsitul vietii ei..Ea locuieste pe perioada iernii la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, asociatia de proprietari refuza sa-mi dea certificat de validare a datoriilor. am 82 de ani si o pensie sub de 1700 lei. pentru ca ... EDobre EDobre Buna ziua, am 82 de ani si o pensie de 1700 lei. Pentru ca nu ma mai pot deplasa si sunt bolnava, locuiesc la fiica mea in Bucuresti, sectorul 5. Nu mi-am ... (vezi toată discuția)