avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara!Eu sunt proprietara garsonierei in care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara!Eu sunt proprietara garsonierei in care locuieste mama ...

Buna seara!Eu sunt propietara garsonierei in care locuieste mama mea,ea avand drept de habitat pana la sfarsitul vietii ei..Ea locuieste pe perioada iernii la mine,la casa,in alta localitate decat a ei
unde ma incalzesc cu cocs si lemne.Vreau sa va intreb daca cardurile de energie pot fi folosite la adresa mea ptr.achizitionarea de lemne, ea la.garsoniera avand sursa de incalzire pe curent,mai exact calorifer electric si nelocuimd pe perioada iernii acolo ni are facturi mari de platit la curent,maxim 30 de lei/luna.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:52, 22 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este imposibil ce vreți dumneavoastră.

Cardul de energie are cod de bare, și poate face plăți doar la adresa de pe buletin a beneficiarului, care trebuie să corespundă cu adresa de domiciliu trecută pe card.
Deci, obligatoriu trebuie să corespundă adresa, să fie aceeași si pe card, și pe buletin.

N-are nici o relevanță cine este proprietarul imobilului, sau pe numele cui e contractul de gaz, sau de curent.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Noiembrie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare ajutoare pentru încãlzire cu energie electrica luciana-vasilica luciana-vasilica De ce persoana care are venit de 620 lei net şi locuieşte într-un bloc unde nu există altă sursă de încălzire decât curentul electric nu ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru incalzire ContSters167676 ContSters167676 Buna ziua, Am si eu o mare nedumerire.Ma incadrez la ajutorul pentru incalzire dar pentru ca sunt debransata de la sistemul centralizat si urmeaza sa ma ... (vezi toată discuția)
Salut. sunt nicu este vorba despre mama mea care are adresa din ... Nickyuli Nickyuli Salut. Sunt Nicu este vorba despre mama mea care are adresa din buletin în buc.primeste pensia în buc. Dar locuiește la țară.unde consuma curent, lemne ... (vezi toată discuția)