avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ajutor pentru incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ajutor pentru incalzire

Buna ziua,
Am si eu o mare nedumerire.Ma incadrez la ajutorul pentru incalzire dar pentru ca sunt debransata de la sistemul centralizat si urmeaza sa ma incalzesc cu calorifer pe ulei, administratora mi-a spus ca nu beneficiez de ajutor.Nu inteleg de cei care isi cumpara lemne beneficiaza de ajutor, la fel si cei care se incalzesc pe gaze.Puteti sa ma lamuriti?
Administratorul nu se ocupa cu ajutoare pentru incalzire cu calorifer pe ulei. Eventual incercati la primaria locala.
conform OUG 70/2011, ajutorul de incalzire se acorda pentru consumatorii de energie termica in sistem centralizat, gaze naturale si lemne, carbuni si combustibili petrolieri.
:offtopic: Interventie moderator
@ ogra

Daca aveti vreo nemultumire legata de activitatea unui moderator , va puteti adresa administratorilor acestui Forum ... in caz contrar, puteti apela la mesajele private pentru a lamuri problema cu moderatorul a carui activitate in forum v-a nemultumit.
M-am adresat catre primarie si a directionat cererea la Directia de asistenta sociala care mi-a raspuns ca pentru energie electrica nu beneficiez de ajutor, de unde rezulta ca ajutorul se acorda numai celor care au bani sa-si puna centrale pe gaz sau pe pacura.Daca nu ai bani de centrala si ai totusi numai de un calorifer electric nu poti beneficia de ajutor si se mai numeste ajutor pentru familiile sarace.Ar trebui sa se acorde dupa venituri si nu optional, in functie de carburant?
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Octombrie 2011
ContSters167676, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare ajutoare pentru încãlzire cu energie electrica luciana-vasilica luciana-vasilica De ce persoana care are venit de 620 lei net şi locuieşte într-un bloc unde nu există altă sursă de încălzire decât curentul electric nu ... (vezi toată discuția)
Ajutoare de incalzire wabar wabar Buna seara, Va rog sa ma lamuriti, daca am certificat de hadicap fiind imobilizat la pat, am dreptul la acest ajutor de incalzire? Am am pensie de ... (vezi toată discuția)
Ajutoare caldura irinabob irinabob buna ziua,care ar fi conditiile ptr a putea beneficia de reducere la incalzirea centralizata(centrala proprie),va rog? (vezi toată discuția)