avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, Lucrez la o firma de aproximativ 12 ani. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, Lucrez la o firma de aproximativ 12 ani. La început ...

Bună ziua,
Lucrez la o firma de aproximativ 12 ani.
La început am semnat un contract de munca unde se preciza ca vechimea va fi 5 %.
Dar în realitate după 12 ani am salariul minim pe economie la fel ca o angajata care lucrează de 2 luni la ei cu nimic în plus.
Întrebarea mea este:mai sunt obligata sa stau în preaviz ( care e specificat in contract)daca vreau sa plec?
Din moment ce angajatorul nu a respectat contractul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:03, 25 Februarie 2023
Ce nu a respectat angajatorul?
Plata vechimii de 5%.

Cornel Vasile a scris:

Ce nu a respectat angajatorul?

Nu cumva acesta a fost introdus in salariul ? ... salariul de incadrare a ramas la fel?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca si demisie adinaiuliana adinaiuliana Buna ziua, Lucrez ca operator date. La interviu am discutat conditiile si salariul pe care le-am acceptat. Pentru ca lucram la o alta firma au asteptat sa ... (vezi toată discuția)
Salar minim pe cartea de munca - triplu in realitate ioanaraluka ioanaraluka Buna ziua! Poate cineva sa ma lamureasca in urmatoarea problema? Am o vechime de 5 ani la actualul loc de munca. Inca de cand m-am angajat am pe Cartea de ... (vezi toată discuția)
Am o mare problema...ajutati-ma! geani842003 geani842003 Tocmai a primit sefa mea un e-mail in care ii spunea urmatoarele: \" stimata doamna, tinand cont de conditiile economice actuale, avand in vedere reducerea ... (vezi toată discuția)