avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Va rog frumos, îmi puteți spune ce acte ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Va rog frumos, îmi puteți spune ce acte se folosesc ...

Buna ziua,
Va rog frumos, îmi puteți spune ce acte se folosesc într-o casierie ( registru de casa, etc)? Are nevoie o cunoștință la un concurs pt postul de casier, să citească despre ele. Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:19, 24 Februarie 2023
Daca participa la un concurs atunci ar trebui sa existe si o bibliografie /tematica .Pe acelea sa le studieze.
Registru de casa , dispozitie de plata , de incasare .. sa vada si Decretul 209/1976

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs functionar public-casier FlorentinaGradescu FlorentinaGradescu [b]As dori sa particip la un concurs scos de primarie pentru functia de casier insa bibliografia inca nu a fost postata si cel mai probabil motivul fiind ... (vezi toată discuția)
Atributii de casier ContSters22096 ContSters22096 care sunt conditiile pe care trebuie sa le intruneasca o persoana pentru a avea si atributii de casier (incasare bani de la clienti)? (vezi toată discuția)
Operator calculator - casier Bogdan88 Bogdan88 Buna ziua. Am o intrebare la dumneavoastra. Lucrez la o firma de transporturi in functia de operator calculator. De aproximativ 1 an am fost obligat sa incasez ... (vezi toată discuția)