avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt împreună cu soția mea de 20 de ani. 18 în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt împreună cu soția mea de 20 de ani. 18 în concubinaj ...

Sunt împreună cu soția mea de 20 de ani. 18 în concubinaj și de 2 ani căsătoriți legal. Avem împreună 3 copii. De 5 ani am dobândit o casă, dar actele au fost făcute doar pe numele ei ,eu având ceva probleme cu banca. În acea vreme nu eram căsătoriți legal. Între timp ne-am căsătorit, am rezolvat și problema cu banca , întrebarea mea este: Cum pot deveni coproprietar la acea casă alături de soția mea, adică să fiu și eu trecut în acte
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:08, 24 Februarie 2023
Fie va donează sotia cota parte de 1/2 din casa, fie încheiați la notar o convenție matrimoniala de comunitate convențională și transformați casa din bun propriu al soției, în bun comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietar apartament glasgow glasgow Buna ziua! Traiesc in concubinaj cu viitorul sot de 3 ani si jumatate. La jumatatea lui aprilie ne vom cununa civil. In aproximativ o saptamana se va aproba ... (vezi toată discuția)
Cum se poate face ca sotia sa devina coproprietar pe apartamentul ... Mariamea Mariamea cum se poate face ca sotia sa devina coproprietar pe apartamentul mostenit de sot de la parinti? (vezi toată discuția)
Am avut o casă anterior casatoriei dar am făcut o greșeală ... majestik majestik Am avut o casă anterior casatoriei dar am făcut o greșeală la care mi-a atras atenția și notarul,am lăsat acea casă în regimul matrimonial cu bunuri ... (vezi toată discuția)