avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut, am obținut permisul in România am plecat in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut, am obținut permisul in România am plecat in UK și am ...

Salut, am obținut permisul in România am plecat in UK și am preschimbat permisul aici am mers fără asigurare la mașină si mi-a fost anulat permisul, când mă reîntorc in România pot sa îl dau pierdut sa îmi vină cel românesc?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:11, 25 Februarie 2023
Credeți că cei din România nu au fost anunțați de preschimbarea permisului?
Habar nu am

latka a scris:

Credeți că cei din România nu au fost anunțați de preschimbarea permisului?

Veți afla negreșit, când veți incerca să-l dați "pierdut".

Cristineldutescu1 a scris:

Habar nu am

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat uk André Co André Co Permis anulat UK Buna ziua , la 19 ani am făcut școala de șoferi in România iar ulterior am plecat in uk , după ceva vreme mi am schimbat permisul ... (vezi toată discuția)
Permis anulat in anglia Nline2003 Nline2003 Buna ziua, ma numesc Muresan Catalin si m-am mutat in anglia acum 3 ani dupa ce mi-am luat permisul de conducere in romania, avand domiciliu in anglia a ... (vezi toată discuția)
Proces in desfasurare cu politia rutiera, plecare in uk Loredana Dobre Loredana Dobre Buna ziua. Urmeaza sa plecam in Uk iar sotul meu se afla in proces cu Politia Rutiera. Pe scurt e posibil sa i se suspende permisul. In momentul in care ... (vezi toată discuția)