avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua as dori sa știu dacă este legal la un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua as dori sa știu dacă este legal la un grafic sa ...

Buna ziua as dorii sa știu dacă este legal la un grafic sa muncești ZLZZN cite 12 ore și să se repete mai mereu gen ZLZZNLLLZLZZN...Adică din cinci zile să muncești 4 Zile 12 ore Mulțumesc frumos...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:27, 25 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este legal... durata timpului de munca de 12 ore trebuie urmata de un repaus de 24 de ore.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru Bremica Bremica Poate fi aplicat un program de lucru de 7 zile de lucru cu 7 de repaus; programul de lucru fiind de luni pana duminica 10-22, cu 1 ora pauza? (vezi toată discuția)
Timpul de lucru și timpul de odihnă micro40 micro40 Buna ziua. as dori sa stiu care este timpul de odihna dupa cele 8 ore respectiv 12 ore lucrate. Multumesc !! Si daca ma puteti ajuta cate zile de concediu are ... (vezi toată discuția)
Munca in ture de cate 12 ore valentinmitrachee valentinmitrachee Buna ziua! Va rog sa imi spuneti si mie daca un angajat poate lucra ture de cate 12 ore, 2 zile la rand, sau sunt nevoit sa ofer repausul acela de 24 de ore ... (vezi toată discuția)