avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Salutare! As vrea sa imi fac un RADIO Online, cu ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Salutare! As vrea sa imi fac un RADIO Online, cu muzica fresh.. ...

Salutare!

As vrea sa imi fac un RADIO Online, cu muzica fresh.. am niste intrebari.
Ce acte trebuie sa am sa pot sa fiu legal(eventual si cat m-ar costa) si eventual sa fac si bani in viitor.
Este vreo problema daca e doar online si o sa fie radio-ul cu injuraturi? Eventual se vor putea difuza diverse reclame pe el?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tibi1112 , utilizator 15:00, 27 Februarie 2023
Pentru un post radio online în adevăratul sens al cuvântului e nevoie de licențe la mai multe instituții:
[ link extern ]
Fiecare dintre ele costă - căutați, sunt informații pe site-urile lor - dar ce vreți dvs. (radio cu înjurături) nu poate fi numit așa. Presupunând că v-ați licenția și ați ajunge să emiteți, la prima reclamație vă închide CNA-ul.
Avand in vedere ca vreau sa fie non-profit, practic sa ruleze ca si un playlist, e si asta o problema si trebuie licenta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa fac un post de tv prin internet (broadcast-non profit) ! Flexy Flexy Buna seara! Vreau sa-mi fac un post de televiziune (mai bine zis broadcast) pe internet prin intermediul studiourilor virtuale livestream. Nu stiu ce fel de ... (vezi toată discuția)
Taxa pt radio online privind drepturile de autor claudiu.ar claudiu.ar buna ziua, vreau sa fac un radio online si sa pun muzica comerciala.pe viitor o sa bag si reclame. as dori sa stiu cat ma costa taxa pe drepturile de ... (vezi toată discuția)
Deschidere ong pentru radio online! buna ziua/seara! voi incerca sa dau o descriere destul de detaliata, ... Pepo Pepo Buna ziua/seara! Voi incerca sa dau o descriere destul de detaliata, pentru a cere o parere sau in ajutor, orice fiind binevenit. Actual sunt in afara tarii, ... (vezi toată discuția)