avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... accident de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

accident de munca

Tata a avut un accident de munca prin care si-a pierdut 3 degete de la o mana, la servici, as vrea sa stiu dupa 90 zile de medical, urmeaza inca 90 zile de la comisie... dupa care: i-a concediu de la comisie Buc, SAU pensionare
1.as vrea sa stiu daca i-a concediu de la Bucuresti este adevarat ca nu se mai poate pensiona......?
2. in ce grad de invaliditate credeti ca va fi incadrat?
2.ce drepturi, facilitati mai poate avea?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:43, 25 Ianuarie 2010
Durata maxima a concediului medic al este de 180 de zile dupa care se va prunta medicul expert pentru a fi incadrat uintr-un grav de invalditate daca si-a pierdut capacitatea de a muncii va primi gradul doi si va beneficia de facilitatiile prevazute de legea nr. 448/2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invaliditate popicasrl popicasrl Din cauza unei tumori la una din maini , sunt in imposibilitatea de a mai folosi aceasta mana la o capacitate foarte mica fata de perioada in care eram ... (vezi toată discuția)
Administrator de firma vreau sa ma pensionez valy_xenon valy_xenon Buna ziua, Ma numesc Vlad Ditu si sunt administratorul unei firme de consultanta cu doi angajati: eu si contabilul. Am 53 de ani si peste 30 de ani vechime. ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de pensie de invaliditate? iftode_marcela iftode_marcela sunt inginer si am o vechime totala de 32 ani (cotizatie). sunt bolnav de diabet tip II de 4 ani, am tensiune arteriala mare, colesterolul mare, vasele inimii ... (vezi toată discuția)